Τρόποι Αποστολής

Αποστολές προϊόντων – Παραδόσεις

Η συμμετοχή του χρήστη/πελάτη στο κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης, τον τρόπο πληρωμής και το ύψος (αξία) της παραγγελίας ως εξής:

Αποστολές στην Ελλάδα

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος και αξίας έως 59,00 Ευρώ υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών 4,00 ευρώ ανά παραγγελία για όλους τους προορισμούς εντός της Ελληνικής επικράτειας. Στην περίπτωση της αποστολής με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση 2,50 Ευρώ ανά παραγγελία.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος αξίας άνω των 59,00 Ευρώ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση μεταφορικών για όλους τους προορισμούς εντός της Ελληνικής επικράτειας. Εκτός της αντικαταβολής που χρεώνεται 2.50 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού.

Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι 7 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Η επιχείρηση δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν της που παραγγέλθηκε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα και δεν παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση.

Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε περίπτωση συνδρομής γεγονότων.

Οι παραγγελίες εκτελούνται το αργότερο σε πέντε (7) εργάσιμες ημέρες. Η εξέλιξη της διαδικασίας παράδοσης μπορεί να παρακολουθείται μέσω συνδέσμου που θα στέλνει η επιχείρηση με σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα.

Πολιτική της επιχείρησης είναι να μην παραδίδει δέματα σε ανήλικα άτομα που δεν έχουν γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα/κηδεμόνα του.